Två systrar ger tips på mat, recept, resor, restauranger och annat som gör livet lite soligare!

..



lördag 20 mars 2010

klara färdiga börja blogga!...

"vilken smart idé!" tänkte vi. istället för att i dagsläget sätta sig och skriva ihop den där kombinerade kok- och reseboken som vi så länge diskuterat och ältat fram och tillbaka, så kan vi ju faktiskt påbörja allt genom att starta vår alldeles egna mat- och reseblogg?

då kan vi ju faktiskt sakta men säkert testa vårt material och våra idéer..? ja, och vi kan ju också låta er, våra förhoppningsvis framtida läsare, bedöma huruvida ett groende frö till något mer existerar. tiden får utvisa..

vår förhoppning är i alla fall att ni ska kunna bli inspirerade och vilja ta del av bl.a de recept som vi nästan dagligen kommer att publicera, att ni liksom vi ska upptäcka all den underbara mat, dryck och andra njutningar som bara väntar runt jordens alla hörn.

eftersom vi dessutom är två resgalningar(!)så tänkte vi "varför inte även tipsa om annat vi inte får nog av här i världen?" ni vet: "de där restaurangerna man inte vill missa, trevliga barer med de kanske bästa drinkarna i stan, det där underbara hotellet man önskar man hade fått tips om?..ja, ni hajar säkert..

så nu hoppas vi bara att ni gör oss sällskap på vägen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar