tisdag 4 maj 2010
Färsk tagliatelle med kyckling- chili-och paprikasås
Vad gör man när man vill laga mat på 10 minuter? Ett hett tips på superenkel men riktigt god middag:
Fullkornstagliatelle med kyckling-chili- och paprikasås
2 personer
2 kycklingfiléer (färska)
1 gul paprika
1/2 zucchini
1 ask körsbärstomater
1 burk lätt créme fraiche paprika- och chilisås (Kelda)
1 pkt fullkornspasta t.ex. tagliatelle (250g färsk pasta)
Tärna kyckling, paprika och zucchini. Stek kycklingbitarna i lite olja, salta och peppra.
När kycklingen börjat få färg, häll i tärnad zucchini, paprika och körsbärstomater. Stek någon minut tills de mjuknar en aning. Häll därefter i Kelda såsen och sänk värmen. Låt puttra i någon minut. Häll pastan i det kokande vattnet i ca 2-3 min (enligt pastasort) Blanda pastan med såsen och servera!
Bon appetit!
Kan det bli enklare?
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar