Två systrar ger tips på mat, recept, resor, restauranger och annat som gör livet lite soligare!

..



tisdag 6 april 2010

Shoppingtips i Barcelona

Och när vi ändå är inne på Barcelona kommer här lite mer tips på butiker och affärer vi besökte som har det där lilla extra i vårt tycke!

www.papabubble.com
En butik som drivs av två australiensiska killar som gör karameller med fantastiskt resultat! Man kan även se dem göra godiset för hand bakom disk i butiken. Allt sedan förpackat i snygga burkar, rör, påsar..







photo 1 by Kawanet
photo 2 by catherine_sr
photo 3 by Jessicaplin/flickr


www.zarahome.com
Många snygga prylar till köket, vardagsrummet och annat kul i inredning. Zara Home finns numera i Sverige, men dock endast som webshop! Frakt tillkommer på mindre summor men de har mycket snyggt så om man inte har möjlighet att åka till Barcelona är deras hemsida väl värt ett besök! Nedan några exempel ur deras webshop:












photos by
www.zarahome.com

www.ivoandco.com

En supermysig inredningsbutik som ligger i Bornområdet. För dig som gillar lantlig vintage-stil i ny tappning. Här blev jag helt såld. Ville verkligen ha alla saker därinne. Deras hemsida är under uppbyggnad för tillfället.


Happy pills

En relativt nyöppnad liten kedja. Små butiker där man själv plockar färgglatt godis i lösvikt i burkar och askar som till synes liknar pillerburkar. Man väljer därefter till en passande etikett som man klistrar på. Roligt koncept!





Det var några tips som vi hoppas ni kan ha nytta av framöver! Och åk dit, det är verkligen en underbar stad med mycket att tycka om!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar